Fotografie

Eén beeld zegt meer dan 1000 goede ideeën. Het is de kunst om een idee te vertalen naar een pakkend beeld. Door het plaatsen van goede foto’s versterkt u de informatie die u uw klant wilt vertellen.

LSArt creëert die beelden met verschillende fotografietechnieken.

Productfotografie

Of het nu gaat om een packshot tegen een egale achtergrond, een vrijstaand gemaakte foto of een sfeerfoto op locatie, een goede productfoto moet volgens ons zichzelf kunnen verkopen. Een geslaagde productfoto is een combinatie van de juiste techniek, goede belichting, inhoud, creativiteit en dient een gevoel uit te stralen.

Bedrijfsfotografie en bedrijfsportretten

Bedrijsportretten zijn een uitstekende manier om uzelf, uw personeel en de mensen binnen uw bedrijf op een persoonlijke en professionele manier vast te leggen. Een goede foto geeft uw bedrijf de door u gewenste uitstraling. Veel meer nog dan mogelijk is met geschreven woord. Het kan voor klanten een ‘kijkje in de keuken’ zijn. Bedrijfsportretten zijn ideaal om te gebruiken op uw website, in brochures en jaarverslagen en ideaal als foto voor op social media zoals LinkedIn en Facebook.

Beeldbewerking

Het bewerken van beeld is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de wereld van onder meer design, reclame en fotografie. Wij zijn bekend met elke vorm van beeldbewerking. Of het nu gaat om omkleuren, uitknippen en tegen een andere achtergrond zetten, krassen en rode ogen verwijderen of andere vormen van retoucheren.

Panoramafotografie

Panoramafotografie is het maken van een foto die een volledig beeld in de rondte (360 graden) laat zien. De bezoeker kan interactief op uw website een virtuele tour ondergaan. Zo lijkt het alsof u daadwerkelijk op de foto locatie aanwezig bent. De interactie tussen de bezoeker en de virtuele tour veroorzaakt op deze manier een sterke betrokkenheid bij het onderwerp. Een 360 graden panoramafoto heeft hierdoor rechtstreeks invloed op de omzet van uw producten of diensten. Bezoekers blijven langer op uw website en raken zo bij uw bedrijf betrokken. De illusie wordt namelijk gewekt dat je zelf op de plek bent waar de foto genomen is.

Vraagt u zich af hoe fotografie voor uw bedrijf er uit kan komen te zien? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren uw graag.

Bekijk voorbeelden van door ons gemaakte foto’s

Vrijblijvend advies?

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over (één van) onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

info [@] lsart.nl
background