Een video animatie laten produceren?

Het inzetten van animatie is tegenwoordig een belangrijk marketing-instrument. Met een animatievideo kun je klanten vertellen over je dienstverlening of product. Om complexe diensten, systemen of onderzoeksresultaten duidelijk naar een gebruiker over te brengen, kan een animatievideo uitermate geschikt zijn.

LSArt kan een ogenschijnlijk lastig verhaal op een eenvoudige manier vertellen aan de kijker met een animatie. Dat kan, afhankelijk van het doel, op een grappige maar ook op een zakelijke manier. Zowel voor simpele animatievideo’s als uitgebreide uitlegvideo’s is LSArt de geschikte partij.

Animatie met een goed verhaal

Een animatievideo maken gebeurt in verschillende stappen; eerst maken we een script en een storyboard waarin de inhoud en opbouw van het verhaal van de animatievideo in terugkomt. We vatten de boodschap van je bedrijf of organisatie samen in een overzichtelijk document. Daarin is te zien hoe de animatievideo wordt opgebouwd en welke informatie aan bod komt. Tijdens deze stap is er ruimte voor feedback.

Informatie omzetten naar bewegend beeld

Nadat we het verhaal op papier hebben, zetten we een deel hiervan om naar een daadwerkelijke animatie. We zetten een stijl neer voor bewegend beeld. Daarin komen huisstijlkleuren en lettertypes van je bedrijf of organisatie terug. En zie je meteen een deel van onze animaties terug. Zo kun je een eerste indruk hiervan alvast binnen je organisatie presenteren. Na goedkeuring gaan we de volledige video produceren.

Animatie laten maken Amersfoort Utrecht en omgeving - LSArt

Marketing: De video online inzetten

Vervolgens kan de animatievideo gepubliceerd worden op bijvoorbeeld je website of social media kanalen. Niets is er zo irritant als een mooie video die niet bekeken wordt. De video moet online aangejaagd worden, door deze bijvoorbeeld in te zetten als Facebook, Instagram of YouTube advertentie. Dit kunnen wij ook realiseren, zodat de nieuwe video ook echt bekeken wordt door je doelgroep!

Animatievideo's waar we trots op zijn

Ultimo Bedrijfssoftware

Etos Handdoekenhunk

Foto naar 3D

FliegEx ongediertebestrijding

Hoe wij te werk gaan

Stap 1

Aanvraag Offerte

Binnen 24 uur sturen wij een offerte op!

Stap 2

Storytelling

In kaart brengen van je behoeftes en opstellen van een script

Stap 3

Animeren

Na akkoord op het script kunnen wij gemiddeld binnen 1/2 weken de video opleveren

Stap 4

Publicatie

De animatievideo is af en kan gepubliceerd worden!