Een nieuwe website laten maken?

Een website is je digitale visitekaartje. Met de juiste internetmarketing en communicatie kan je ervoor zorgen dat klanten je bedrijf vinden. Wij leveren een betaalbare, professionele site die je zelf heel eenvoudig kunt onderhouden.

Allereerst dient je site goed vindbaar te zijn op Google tussen het enorme aanbod aan websites. Daarnaast dient de site gebruiksvriendelijk en onderscheidend te zijn, zodat klanten gemotiveerd raken om contact met je op te nemen.

gebruiksvriendelijkheid website

Gebruiksvriendelijkheid van de website

Bij LSArt staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel, onze sites zijn geoptimaliseerd en daardoor goed vindbaar. We maken elke keer weer een website met een duidelijke structuur en een heldere vormgeving waar de gebruikerservaring voorop staat. Voor zowel je klanten als jezelf.

Eenvoudig de website aanpassen

Gemaakt in een door onszelf uitgebreid Wordpress CMS

Al onze websites worden opgeleverd inclusief CMS (Content Management Systeem). Dat klinkt wellicht als een heel lastig iets, maar het tegendeel is waar. Met dit CMS kun je inloggen op de ‘achterkant’ van de site, en deze veranderen. Zo is je site altijd up-to-date. Van het aanpassen en toevoegen van pagina’s tot het aanmaken van nieuwsberichten, foto’s en video’s invoegen; alles is mogelijk binnen ons CMS. En je hoeft geen cursus van een week te volgen om onze sites te kunnen onderhouden. Als je met Word kan werken, is onderhoud aan onze sites een ‘piece of cake’.

Wordpress eenvoudig aanpassen website CMS
LSArt zoekmachine seo optimalisatie

SEO zoekmachine optimalisatie

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization; zoekmachine optimalisatie dus. Het is een methode om ervoor te zorgen dat de site goed scoort in de zoekmachines zoals Google op relevante trefwoorden. Doordat je site een hoge positie heeft op trefwoorden die bezoekers intypen in de zoekmachine, ontvang je meer relevante bezoekers. Deze relevante bezoekers zijn eerder geneigd je producten en/of diensten af te nemen, omdat ze exact op trefwoorden combinaties hebben gezocht. Al onze sites worden standaard zoekmachine geoptimaliseerd geleverd. Vervolgens is het belangrijk dat de content die op je website staat, zoekmachinevriendelijk is geschreven. Ook hier kunnen we je bij helpen en over adviseren.

Hoe wij te werk gaan

Stap 1

Aanvraag Offerte

Binnen 24 uur sturen wij je een offerte op!

Stap 2

Ontwerp

In kaart brengen van de wensen en vormgeving van de website.

Stap 3

Ontwikkelen

Na akkoord op het ontwerp zullen wij gemiddeld binnen 3/4 weken de website opleveren

Stap 4

Livegang

Na livegang staan wij voor je klaar om de website door te ontwikkelen

Benieuwd hoe wij jou bedrijf kunnen helpen?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

033 23 40 800info@lsart.nl