Video animatie

Het inzetten van (animatie) video is tegenwoordig een belangrijk marketing-instrument. Middels een (animatie) video kunt u prospects vertellen over uw dienstverlening of product.

Animatievideo

Om complexe diensten, systemen of onderzoeksresultaten duidelijk naar een gebruiker over te brengen, kan een animatievideo uitermate geschikt zijn. LSArt kan een ogenschijnlijk lastig verhaal simpel, maar ook amusant in een animatie verwerken. Maar ook voor simpele animatievideo presentaties is LSArt de geschikte partij. PowerPoint presentaties worden vaak als saai en langdradig ervaren, daarom maken onze klanten vaak de keuze om een animatievideo te gebruiken tijdens hun presentatie of op hun website. Deze animatievideo’s kunnen overigens, net als in PowerPoint of Prezi, doorklikbaar gemaakt worden. Met pauzemomenten waar de animatie stopt op vooraf aangegeven momenten en bij muisklik weer verder gaat met de animatie.

Bekijk een voorbeeld animatievideo over CO2-opslag onder de Noordzee

TV commercials

Als u direct een grote groep mensen wilt bereiken is de keuze voor een TV commercial een goede optie. Wilt u een landelijke of regionale reclame uitzenden? 15 of 30 seconden?

Wij hebben al verscheidene TV commercials gemaakt voor diverse opdrachtgevers. Uw boodschap goed vertellen in zeer korte tijd, kan soms erg lastig zijn. Wij gaan graag met u rond de tafel om u te begeleiden in het hele proces.

Bekijk de TV commercial die gemaakt is voor Jobbird

Showreel

Een showreel geeft een korte impressie van uw werkzaamheden weer, mooi geanimeerd met een passende muziek. In 1 a 2 minuten laat u zien wat u bijvoorbeeld allemaal heeft gedaan in het afgelopen jaar. Wilt u in een klap aan uw klant in een video weergeven wat uw bedrijf nou precies doet? Dan is een showreel de juiste keuze.

Bekijk een voorbeeld showreel video

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm is dé manier om klanten en prospects een unieke en eerste indruk te geven van uw bedrijf. Geef uw visitekaartje af met een strakke, moderne bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Hierbij valt te denken aan:

  • Op uw website / YouTube
  • Verspreiding via DVD
  • Voor op beurzen en congressen
  • Inleiding tijdens presentaties

Vraagt u zich af hoe een op maat gemaakte video er voor u uit kan zien? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren uw graag.

Bekijk voorbeelden van video’s die wij gemaakt hebben in ons portfolio

U wilt een animatie?

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over (één van) onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

info [@] lsart.nl
background