Website

Een website is uw digitale visitekaartje. Met de juiste internetmarketing en -communicatie kunnen klanten u vinden en aan u gebonden worden.

Allereerst dient uw site goed vindbaar te zijn op Google tussen het enorme aanbod aan websites. Daarnaast dient uw site gebruiksvriendelijk en onderscheidend te zijn, zodat klanten langer aanwezig zijn op uw site.

Gebruiksvriendelijkheid van uw website

Bij LSArt staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel, onze websites zijn geoptimaliseerd en daardoor goed vindbaar. We proberen steeds weer een website te maken met een duidelijke structuur en een heldere vormgeving waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Voor zowel uw klanten als u zelf.

CMS – eenvoudig content aanpassen

Al onze websites worden namelijk opgeleverd inclusief CMS (Content Management Systeem). Dat klinkt wellicht als een heel lastig iets, maar het tegendeel is waar. Met dit CMS kunt uw inloggen op de ‘achterkant’ van uw site, en deze veranderen. Zo is uw website altijd up-to-date. Van het aanpassen en toevoegen van pagina’s tot het aanmaken van nieuwsberichten, foto’s en video’s invoegen; alles is mogelijk binnen ons CMS. En u hoeft geen cursus van een week te volgen om onze websites te kunnen onderhouden. Als u met Word kan werken, is onderhoud aan onze websites een ‘piece of cake’.

SEO zoekmachine optimalisatie

SEO is de afkorting van Search Engine Optimalisation, vertaald naar het Nederlands betekent dit zoekmachine optimalisatie. Het is een methode om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort in de zoekmachines zoals Google op relevante trefwoorden. Doordat uw website een hoge positie heeft op trefwoorden die bezoekers intypen in de zoekmachine, ontvangt u meer relevante bezoekers. Deze relevante bezoekers zijn eerder geneigd producten en/of diensten van u af te nemen, omdat ze exact op uw trefwoorden combinaties hebben gezocht. Al onze websites worden standaard zoekmachine geoptimaliseerd geleverd. Vervolgens is het belangrijk dat de content die op uw website staat, zoekmachine vriendelijk wordt geschreven. Ook hier kunnen we u bij helpen en in adviseren.

Vraagt u zich af hoe een optimale website voor u eruit ziet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Bekijk voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben in ons portfolio

U wilt een website?

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over (één van) onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

info [@] lsart.nl
background