AON - Uw Gids Voor Het Leven Contentplatform

Op het contentplatform Voor het leven deelt Aon inspirerende informatie, ervaring en kennis. Als verzekeringsadviseur gidst AON de gebruiker van de site door de complexe wereld van verzekeringen.

01. Vraag

Voor de site Uw Gids Voor Het Leven was het de vraag om binnen 4 weken een contentplatform op te tuigen, gericht op de eindconsument. Door informatie, ervaringen en kennis te delen, wordt de consument geleid door de complexe wereld van verzekeringen. De site is een inhoudelijk inspiratieplatform, met als doel om mensen op een inspirerende manier te informeren en uiteindelijk een verzekering bij AON af te laten sluiten.

02. Concept & ontwikkeling

LSArt heeft in een maand tijd het concept en de volledige technische realisatie van het platform op zich genomen en een volwaardig contentplatform opgetuigd.

Vervolgens zijn we verder gegaan met de doorontwikkeling en optimalisatie van de website, op basis van onze learnings over hoe het platform gebruikt wordt.

Lead generatie tool

Verzekerweten-Scan

Naast de website verzorgden we het ontwerp & de ontwikkeling van de Verzekerweten-Scan. Met het invullen van enkele vragen krijg je binnen 5 minuten inzicht in hoe jij er voor staat qua verzekeringen. Een mooie gepersonaliseerde uitkomst, die je gemaild krijgt en ook weer door kan sturen. Dit is volledig geautomatiseerd, met duizenden mogelijke uitkomsten binnen de resultaat teksten (afhankelijk van of je bijv. kinderen hebt, een auto, een koophuis, etc.).

Snel opgezet

Binnen een korte termijn een nieuwe website nodig? Wij hebben binnen no-time uw nieuwe website up&running.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van de pagina’s aan de gebruikers van je site.

AON Voor het leven contentplatform mobiel homepagina
AON Voor het leven contentplatform mobiel
Leads genereren

Met de site en de Verzekerweten-Scan genereren we waardevolle leads

Beveiligd

We zorgen dat uw website altijd volledig up-to-date is en aan de laatste beveiligingsstandaarden voldoet. Onze servers worden daarnaast meerdere keren per dag geback-upt.

RESULTAAT

Ramona van den Bergh

“Dit is de tweede keer dat ik met deze heren heb mogen samenwerken. Het is geen uitzondering; de kwaliteit die ze leveren is stabiel, goed, ze zijn dienstverlenend en komen de afspraken na. Zeer tevreden!”

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!