Adoptify & Adopt-on

In samenwerking met Lost Founders hebben we voor Salves Business Productivity twee superstrakke nieuwe websites gerealiseerd; Adoptify en Adopt-on.

01. Opdracht

Een divisie van Salves gaat verder onder eigen vlag en een eigen merk. Dat betekent een nieuwe naam, look & feel en een nieuw verhaal. Met een duidelijke eigen uitstraling en propositie. Daarom is de site ook direct voorzien van een contentplatform.

02. Concept

Het doel van Adoptify is te zorgen dat medewerkers Office 365 op de juiste manier gebruiken (organisaties benutten nu nog geen 10% van de mogelijkheden). Dat willen ze bereiken door te trainen in digitale vaardigheid.

03. Ontwikkeling

De ontwikkeling van de websites moest snel gebeuren; de deadline was 3 weken. Om het geheel tot een succes te kunnen maken en snel op te bouwen, hebben hierbij gebruik gemaakt van het door onszelf custom doorontwikkelde LSArt Core Wordpress Thema. Hierdoor is het zowel nu als in de toekomst makkelijk voor de klant om zaken aan de layout en content van de website te wijzigen.

Interactieve online animaties

In Adobe After Effects hebben we op maat gemaakte iconen middels SVG animaties geanimeerd voor de homepagina van Adoptify. Met deze opbouw blijven de animaties op alle apparaten goed te zien, responsive en scherp.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van pagina’s aan gebruikers van de site.

Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, je website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS Wordpress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.

RESULTAAT

“Fijne samenwerking, denken mee, doen wat ze zeggen, een aanrader!”

Michiel Willemse – directeur Adoptify

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!