Relephant Legal Solutions

Na beiden meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse juridische functies hebben de eigenaren van Relephant Legal Solutions in de zomer van 2018 de beslissing genomen om een eigen advocatenkantoor op te richten. Relephant Legal Solutions richt zich op juridische dienstverlening voor ondernemers. Je kunt als ondernemer hier terecht voor advies over o.a. fusie & overnames, contracten & aansprakelijkheid, besluitvorming & vertegenwoordiging en geschillen & procedures.

01. Vraag

Relephant Legal Solutions kwam bij LSArt met de vraag hun gehele online en offline zichtbaarheid vorm te geven. Wat bestond was de naam en het idee, vervolgens diende dit omgezet te worden in een zichtbare BRAND. We gingen aan de slag met een nieuw;
  • Logo
  • Social zichtbaarheid
  • Huisstijl (o.a. briefpapier, visitekaartjes)
  • Online handtekeningen
  • Website

02. Concept

LSArt verzorgde het complete plaatje; het logo, de huisstijl, fotografie, kleurgebruik en de volledige website. We begonnen met de huisstijl; De olifant is een terugkerend element in de branding van Relephant Legal Solutions. In het logo komt de R van Relephant terug, en een gesimplificeerde versie van een olifant. Vervolgens hebben we een wireframe & design uitgewerkt naar aanleiding van de wensen van Relephant, en zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de website. Een website die staat als een huis.

03. Resultaat

Inmiddels is Relephant Legal Solutions een advocatenkantoor waarvan het klantenbestand flink gegroeid is en een bekende naam bij veel ondernemers in Amsterdam.

Ook in de toekomst blijven we met Relephant Legal Solutions samenwerken om hun online en offline zichtbaarheid verder uit te breiden.

Volledig eigen identiteit

Alle uitingen van Relephant Legal Solutions hebben een eigen, herkenbare identiteit gekregen. Door combinatie van het kleurgebruik en het logo zie je meteen dat je met een professioneel advocatenkantoor te maken hebt.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van pagina’s aan gebruikers van de site.

Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, je website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS Wordpress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.

RESULTAAT

“Bij LSArt zijn ze van alle markten thuis, zowel qua vormgeving als functionele toepassingen. Prettige samenwerking, waarbij hun creativiteit en kennis eraan hebben bijgedragen dat het eindresultaat onze verwachtingen ruim heeft overtroffen.”

– Jaap Medema, Founder @ Relephant Legal Solutions

125

Maandelijkse afspraken

1500

Bezoekers per maand

163

Meer omzet