Clubwebsite laten maken?

Sta je met je huidige voetbal, tennis of hockey club website volledig buitenspel? Je website is het digitale visitekaartje van je sportvereniging. Met een goed werkende website wordt je online makkelijker gevonden en worden het aantal leden en sponsors van je club verhoogd.

01. Probleem

8 op de 10 websites van sportverenigingen zijn zowel qua design als techniek verouderd. Vaak zijn websites niet geschikt voor platformen zoals mobiel en tablet, zijn ze slecht vindbaar en is er te weinig mogelijkheid tot interactie met de gebruiker. Dit terwijl leden van sportverenigingen steeds vaker online zijn. Het gevolg hiervan kan zijn dat sportverenigingen minder of geen nieuwe leden krijgen en daardoor inkomsten missen. Sportverenigingen die we spraken geven vaak aan dat de kosten vaak doorslaggevend zijn in het niet nemen van een nieuwe website.

02. Concept

LSArt is sinds kort begonnen met het voor een scherpe prijs aanbieden van clubwebsites aan sportverenigingen. Onze visie is dat sportverenigingen deze hulp nodig hebben om te kunnen groeien en te blijven bestaan.

03. Vervolg

Momenteel zijn wij druk in gesprek met diverse clubs en partijen die ledenadministratie verzorgen voor een eventuele samenwerking met Onze Club Website.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van de pagina’s aan de gebruikers van je site.

Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, je website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS Wordpress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.

RESULTAAT

Samenwerking met ledenadministratiesystemen?

Om haar krachten te binden is LSArt op dit moment in gesprek met één van de grootste online leden administratiesystemen in Nederland op het gebied van sportclubs.

125

Maandelijkse afspraken

1500

Bezoekers per maand

163

Meer omzet

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!