Vind een band

Vind een band brengt je in contact met de ideale artiest voor jouw feest. In de website zoek je gemakkelijk naar de band of artiest van jouw voorkeur, om jouw evenement tot een daverend succes te maken!

01. Vraag

Vindeenband moest een platform worden waarin bands of artiesten zich makkelijk op kunnen inschrijven. Bezoekers van de site kunnen door middel van het zoek en filter veld de band naar hun keuze vinden en kosteloos  contact mee opnemen.

02. Concept

Technisch is de website van tevoren volledig uitgedacht; er worden een hoop gegevens van bands gevraagd, er is nagedacht hoe dit bij inschrijving van een nieuwe band opgebouwd moet worden, en hoe hier het beste op gesorteerd kan worden door een gebruiker. Het ontwerp van de site is door een externe partij gedaan.

03. Ontwikkeling

LSArt maakte een voor de gebruiker eenvoudig te doorlopen registratiesysteem, een contactmodule waar een bezoeker contact met een band kan zoeken en een favorietenmodule, waarin favoriete bands opgeslagen kunnen worden. Er kan op de website live gezocht worden naar bands via verschillende filters; op basis van prijs, genre, soort artiest en nog veel meer.

Registratiemodule

Een bezoeker van de site kan zich gemakkelijk en eenvoudig registeren, en wordt stap voor stap door zijn registratie en account activatie heen geleid. Omdat er een hoop variabelen bij bands of artiesten zijn, wordt dit op een overzichtelijke manier getoond.

Live zoeken en filteren

Om de band naar keuze eenvoudig te kunnen vinden, is er een live zoek en filtermodule geïmplementeerd.

vindeenband profielpagina mobiel website laten maken
Favoriete bands

Zie je bands ertussen staan die je wilt bewaren? Zet ze eenvoudig in je favorieten, zonder in te hoeven loggen of te registeren.

Makkelijk aanpasbaar

De website is zo gemaakt dat gebruikers hun bandpagina te allen tijde gemakkelijk aan kunnen passen.

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!