My GSM Store

My GSM Store is een website die smartphone en tablet reparaties aanbiedt aan haar klanten in Maarssen en omgeving. Naast reparaties kunnen klanten ook terecht voor accessoires zoals hoesjes, screenprotectors, opladers, accu’s, USB-kabels en meer.

01. Vraag

Als jouw smartphone of tablet een nieuw scherm nodig heeft, of een andere opknapbeurt, dan is My GSM Store de partij die je daarbij kan helpen. Dat moest duidelijk worden op de website, en alle smartphones die gerepareerd kunnen worden moesten inclusief reparatie prijs terug te vinden zijn. De diensten die My GSM Store verleent dienen duidelijk te zijn voor een bezoeker, en goed gevonden te worden in de omgeving waar My GSM Store haar diensten verleent.

02. Concept

LSArt heeft in het ontwerp meteen op de homepagina duidelijk laten terugkomen waar My GSM Store goed in is; telefoon & tablet reparaties. In een overzicht is te terug te vinden welke merken telefoons te repareren zijn en welke diensten de telefoon reparatie winkel nog meer aanbiedt. Op elke pagina is een call to action geplaatst zodat gemakkelijk direct contact met de eigenaar mogelijk is.

03. Ontwikkeling

De website is zo ontwikkeld dat de klant eenvoudig nieuwe producten toe kan voegen en in kan laden, inclusief afbeelding, prijzen en categorisering. Middels het uploaden va een excel bestand kunnen makkelijk meerdere soorten telefoons aan de website worden toegevoegd, zonder dat dit onnodig veel tijd kost. Op dit moment zijn we de website verder aan het optimaliseren qua SEO en SEA (Google Adwords)

Makkelijk importeren uit Excel

Telefoons, prijzen en afbeeldingen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan de website, binnen de juiste categorie, door het uploaden van één Excel bestand. Dit verlaagt de hoeveelheid manuren die nodig zijn voor het bijhouden van de website aanzienlijk.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van de pagina’s aan de gebruikers van uw site.

My GSM Store telefoon reparatie website
Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, uw website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS Wordpress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.

RESULTAAT

“De mannen van LSArt zitten vol mooie ideeën en inspiratie. Of het nou gaat om een flyer of een website, ze hebben het zo voor elkaar. Echte profs zijn het!” – Shafiq Khan

125

Maandelijkse afspraken

1500

Bezoekers per maand

163

Meer omzet

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!