Kapsalon Abadan

Kapsalon Abadan is in 2016 gestart als kapper met als doel hoge kwaliteit te leveren aan zijn klanten voor een goede prijs. LSArt heeft een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld, inclusief een gebruiksvriendelijke afsprakenmodule.

01. Vraag

Vanuit Amin Abadan was het de wens de website van Kapsalon Abadan een nieuwe look te geven, die meer past bij deze tijd. Het gevoel van kwaliteit moest ook terugkomen in de website. Daarnaast was er de wens om online afspraken in te kunnen plannen.

02. Concept

Voordat we van start zijn gegaan met de technische bouw van de website, is er een ontwerp gemaakt met daarin nieuwe foto’s die gemaakt zijn van de kapsalon. Hierdoor krijgt de website direct een ‘premium’ look & feel.

03. Ontwikkeling

Om de website tot een succes te maken is een ontwerp gemaakt die past bij de tijd. LSArt ontwikkelde een afsprakenmodule, waarin voor klanten direct te zien is welke data nog beschikbaar zijn. Kapsalon Abadan kan zo ook in één overzicht zien hoe laat en wanneer hij zijn klanten kan verwachten, middels een koppeling met Google Calendar.

Afsprakenmodule

Een klant kan gemakkelijk afspraken maken bij Kapsalon Abadan, en de kapper heeft altijd een duidelijk overzicht van alle gemaakte afspraken.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van de pagina’s aan de gebruikers van je site.

Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, je website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS Wordpress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.

RESULTAAT

“De samenwerking verliep vlekkeloos en zeer professioneel. Een perfect resultaat!” – Amin Abadan

Websitebezoeken gingen omhoog en de kapper merkt dat dankzij de afsprakenmodule de toeloop aan klanten is verhoogd. Daarnaast heeft hij een duidelijk inzicht gekregen wat drukke dagen zijn, welke klanten het vaakst terugkomen en hoeveel maandelijkse omzet hij uit de site haalt.

125

Maandelijkse afspraken

1500

Bezoekers per maand

163

Meer omzet

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!