Spark Coaching

Kinderen en jongeren helpen hun schooltijd goed door te komen, dat is het doel van Spark Coaching. Jacoline Straver, de drijvende kracht achter Spark Coaching, is ervan overtuigd dat als je ontdekt wat je graag wilt en waar je blij van wordt, je zowel als jongere en als volwassene, gemotiveerder en met meer zelfvertrouwen je levensweg doorloopt.

01. Vraag

Spark Coaching wil zich presenteren als dé specialist op het gebied van coaching van jongeren en volwassenen. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij studie- en/of profielkeuze zijn, maar ook hulp als je het gevoel hebt vastgelopen te zijn in je carrière, met een ontdek-mezelf-traject. Moeilijk of ‘zweverig’ is het niet, confronterend soms wel. Vraag aan LSArt; maak een website die aansluit bij de doelgroep, en waar duidelijk in terugkomt wat we voor hen kunnen betekenen.

02. Concept & ontwikkeling

We kozen voor een fris en licht uiterlijk. Om met de website de doelgroep aan te spreken, is veel gebruik gemaakt van foto’s van (lachende) personen. Op de homepagina van de website is in één oogopslag te zien wat Spark Coaching doet en wie zij is. Daarnaast zijn ook ervaringen van klanten terug te vinden, om het nog persoonlijker te maken, én mensen te overtuigen om de eerste stap naar een coachingstraject te zetten.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van de pagina’s aan de gebruikers van je site.

Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, je website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS Wordpress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.

RESULTAAT

“De samenwerking verliep erg prettig, LSArt heeft aan een half woord genoeg!” – Jacoline Straver

De samenwerking met LSArt is erg prettig verlopen. Zij begrepen direct uit mijn verhaal wat ik wilde en dat heeft geresulteerd in een mooie, goed werkende website. De communicatie verliep heel soepel en ik had altijd het gevoel dat ik met al mijn vragen en/of opmerkingen terecht kon. Bedankt LSArt!

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!