Zorgwaarts uitzendbureau

Zorgwaarts is specialist op het gebied van personeelsdiensten in de zorg en welzijn. Thuis in alle branches, zoals Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Verpleging, Verzorging en Thuiszorg. LSArt verzorgde het design en de ontwikkeling van zorgwaarts.nu

01. Vraag

Zorgwaarts wilde een volledig nieuwe website met onder andere een gebruiksvriendelijk en uitgebreid vacaturesysteem. Samen zijn we tot een blauwdruk voor de website (een wireframe) gekomen, vervolgens hebben we een designvoorstel gemaakt.

03. Resultaat

De website is door de specifieke wensen vanuit Zorgwaarts helemaal op maat gemaakt, zodat de website zo optimaal mogelijk functioneert. Voor de klant blijft het, zoals bij al onze sites, wel mogelijk om gemakkelijk content binnen de website aan te passen. Het resultaat; een superstrakke website met een eigen, op maat gemaakt, vacaturesysteem.

Eigen vacturesysteem

Een op maat gemaakt vacaturesysteem, waarbinnen zo eenvoudig mogelijk te filteren en te zoeken is.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van pagina’s aan gebruikers van de site.

Mobiele website - contact op zorgwaarts
Mobiele website - vacatures op zorgwaarts
Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, je website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS Wordpress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.