Academische werkplaats voor ADHD en druk gedrag

Steeds meer jongeren met concentratieproblemen en hyperactiviteit komen in het hulpcircuit terecht. Dit roept veel vragen op over de beste aanpak. De academische werkplaats probeert gepaste hulp bij druk gedrag en ADHD te stimuleren door onderzoek, onderwijs, beleid en praktijk dichter bij elkaar te brengen.

Mailchimp koppeling

De website is gekoppeld aan nieuwsbrief systeem Mailchimp, waardoor aanmeldingen automatisch worden toegevoegd aan de verzendlijst en mailings gemakkelijk verstuurd kunnen worden.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van de pagina’s aan de gebruikers van je site.

ADHD druk gedrag website mobiel responsive maken
ADHD druk gedrag website werkplaats
Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive, zo ook deze website. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, de website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is makkelijk qua tekst en afbeeldingen aan te passen via het Wordpress CMS

RESULTAAT

“Professionele en creatieve experts, die goed meedenken over een website die past bij je bedrijf!” – Betty Veenman

Websitebezoeken gingen omhoog en de kapper merkt dat dankzij de afsprakenmodule de toeloop aan klanten is verhoogd. Daarnaast heeft hij een duidelijk inzicht gekregenwat drukke dagen zijn, welke klanten het vaakst terugkomen en hoeveel maandelijkse omzet hij uit de site haalt.

125

Maandelijkse afspraken

1500

Bezoekers per maand

163

Meer omzet

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!