Kingscake

Kingscake is net even iets anders dan de ‘standaard’ taartleveranciers. Alle taarten zijn van zeer exclusieve kwaliteit; op maat gemaakt, geheel naar wens, zowel qua vorm en gebruikte ingrediënten als qua smaak. Taarten worden zowel aan bedrijven als particulieren geleverd.

01. Probleem

Er zijn veel sites die taarten aanbieden, maar vaak gaat het om massa productie of taarten die veelal hetzelfde smaken. De echte ‘patissiers’ zijn online te weinig zichtbaar. Kingscake wil met de website de patissiers die zo’n hoge kwaliteit bieden, eenvoudig koppelen aan personen of bedrijven die nét dat beetje extra willen hebben.

02. Uitvoering

De exclusiviteit die Kingscake biedt, is meteen duidelijk zichtbaar op de website; van het logo tot kleurgebruik. Alles heeft tot doel om de gebruiker ertoe te verleiden om zo’n exclusieve taart te bestellen.

03. Vervolg

Kingscake is op dit moment bezig om in het hele land patissiers te vinden die voldoen aan hun kwalitatieve maatstaven. Deze patissiers zullen ook getoond worden op de website, waardoor een gebruiker straks in één oogopslag kan zien wat voor soort taarten hij of zij kan bestellen in de omgeving.

Offerte aanvragen

Direct op de homepagina van Kingscake kan de bezoeker een offerte aanvragen voor een taart naar zijn of haar wensen.

Snelle laadtijd

Onze websites zijn qua snelheid geoptimaliseerd en tonen zonder onnodige vertraging de inhoud van de pagina’s aan de gebruikers van je site.

Responsive

Onze websites zijn altijd volledig responsive. Of het nu een desktop pc is, een laptop, een tablet of een mobiel, je website blijft goed leesbaar.

Makkelijk aanpasbaar

De website is gebaseerd op het CMS WordPress. Dat betekent dat iedereen de website makkelijk qua tekst en afbeeldingen kan aanpassen.

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze gave cases en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!